Salut si bine v-am gasit !Propun un topic in legatura cu alegerile locale din iunie,2012.Ce sa cuprinda programul pentru alegeri ,idei care pot atrage electoratul,care pot fi puse pe fluturasi,afise,etc.Multumesc !
Platforma -Program -Alegeri locale 2012

Ionut Lupeni- Mesaje: 1
Data de inscriere: 20/02/2012
Varsta: 29
Localizare: Lupeni
- Mesaj n°1
Platforma -Program -Alegeri locale 2012

Nakashima- Mesaje: 3
Data de inscriere: 18/02/2012
Localizare: Iasi
Bine ai venit ! interesanta idee, dar totul costa bani ( va refer la fluturase, pliante, etc... ), ar trebui marsat pe zona IT ( pagini si conturi pe facebook , netlog, myspace, prin email, pe blog-uri/site-uri, bannere... ), citisem undeva ca in anii 2011-2012, PD-L are alocat 150 milioane euro pentru departamentele IT, zona IT ( site-uri, blog-uri, "tasturistii" de serviciu - care sunt platiti binisor, etc.... )

robertpol- Mesaje: 5
Data de inscriere: 19/02/2012
Pentru inceput eu cred ca succesul castigului a unui partid in Romania LA ORA ACTUAL, este in primul rand: IMAGINEA... Adica o imagine cu un tanar/a ( ca nu mai suntem ca in 1900 sa discriminam ), este foarte importanta pentru cetateni, deoarece acesti cetateni s-au maturizat, adica au inteles ce inseamna democratia reala si asta aduce la o continua ura ce creste pe zi ce trece fata de cei "batrani" in domeniu. E ca si atunci cand mergi la un club si te astepti sa danseze o fata frumoasa si sexy, si nu una de 80 de ani.
In al doilea rand, tanarul/a sa fie ales dupa cultura si inteligenta sa, precum de ideile si DRAGOSTEA FATA DE TARA SI CETATENII ROMANI.
In al treilea rand, conteaza foarte mult numarul de tineri, trebuie "recrutati" un numar segnificativ de oameni. Acest lucru este nevoie, pentru "a contagia" tinerii, a le spune prietenilor/familiilor etc. despre schimbarea cu adevarat in Romania. ( Sincer, eu cred mai mult un tanar, decat un "batran" in domeniu, pentru ca deja vedem aceleasi fete si stim cu totii cu ce avem de a face ).
In al doilea rand, tanarul/a sa fie ales dupa cultura si inteligenta sa, precum de ideile si DRAGOSTEA FATA DE TARA SI CETATENII ROMANI.
In al treilea rand, conteaza foarte mult numarul de tineri, trebuie "recrutati" un numar segnificativ de oameni. Acest lucru este nevoie, pentru "a contagia" tinerii, a le spune prietenilor/familiilor etc. despre schimbarea cu adevarat in Romania. ( Sincer, eu cred mai mult un tanar, decat un "batran" in domeniu, pentru ca deja vedem aceleasi fete si stim cu totii cu ce avem de a face ).